Lichaamsbeweging en afvallen

Lichaamsbeweging en afvallen

  • 21 jan 0
Dieetpro
  

DieetPro

  • Slechts 79 kcal per shake
  • Geen toegevoegde suikers
  • 18 gram speciaal type eiwit
  • Verkrijgbaar in 4 heerlijke smaken

Bekijk de shakes

Als je wilt afvallen dan kun je dit doen met een dieet maar je kunt natuurlijk ook hetzelfde blijven eten maar meer gaan bewegen. Door te bewegen verbrand je energie. Dit betekent dat je calorieën verbrand door te bewegen wat een positief effect heeft op het lichaamsgewicht. Door het verbranden van calorieën zorg je ervoor dat je meer verbruikt dan je binnenkrijgt.

Hoe calorieën verbranden?
Calorieën verbranden door te bewegen kan op verschillende manieren. Je kunt gaan hardlopen, fietsen of een wandeling maken. Als iemand van 75 kilo een half uur op een rustig tempo fietst dan verbrand deze circa 150 calorieën. Op deze manier wordt er een tekort gecreëerd. Je blijft hetzelfde eten maar je verbruikt meer. Dit zorgt ervoor dat je lichaam vet gaat verbranden om aan energie te komen.

Opbouw van spiermassa
Door te bewegen bouw je ook spieren op naast het vetverlies. De spieren worden door het bewegen sterker en ook groter. Deze spieren vragen dan ook weer om meer energie. Dit betekent dat het calorietekort groter wordt waardoor je weer meer vet verliest. Doordat je spieren aankomt kan het zijn dat je toch niet zo snel in gewicht daalt.


Leave A Comment