Hoe begin ik met afvallen?

Hoe begin ik met afvallen?

  • 06 jul 0
Dieetpro
  

DieetPro

  • Slechts 79 kcal per shake
  • Geen toegevoegde suikers
  • 18 gram speciaal type eiwit
  • Verkrijgbaar in 4 heerlijke smaken

Bekijk de shakes

Als je wilt afvallen dan is goede en gezonde voeding het eerste dat aangepast moet worden. Een goed dieet zorgt ervoor dat je buik eindelijk kleiner wordt. Het woord dieet is eigenlijk niet het goede woord. Je moet je eetpatroon aanpassen waarin je de juiste keuzes maakt. Het makkelijkste om af te vallen is een gezonde balans tussen voeding en lichaamsbeweging. Je kunt je lievelingseten blijven eten maar waarschijnlijk niet zo vaak als je zou willen. Als je denkt dat je jezelf moet uithongeren om af te vallen dan ben je verkeerd ingelicht. Het lichaam moet voldoende eten krijgen om te kunnen functioneren, alleen minder dan het gewend is. De volgende stappen kunnen je helpen om een goed begin te maken met afvallen.

Eet gevarieerd
Zoals door de overheid wordt aangespoord met de Schijf van Vijf is het slim om allerlei soorten eten binnen te krijgen vanuit alle groepen. Als je varieert in je eten dan heeft dit een positief effect op de gezondheid. Te veel eten uit dezelfde groep kan ervoor zorgen dat je te weinig vitamines en mineralen binnenkrijgt.

Houdt het aantal calorieën bij
Je kunt niet zoals je gewend bent alles eten wat je wil. Zo werkt het niet, al helemaal niet als je aan het afvallen bent. Je moet leren om de etiketten te lezen van de producten die je eet. Hoe meer je weet hoeveel calorieën een bepaald product heeft hoe makkelijker het afvallen wordt.

Vermijd slechte producten
Vermijd producten met veel vetten of slechte vetten. Vet bevat veel calorieën. Producten met veel vet zijn bijvoorbeeld patat, taart of cake. Het betekent niet dat je dit nooit meer mag eten. Probeer deze producten niet te vaak te eten. Je kunt jezelf bijvoorbeeld met deze producten belonen na een lange periode van diëten.

Meer water
Drink meer water. Het zorgt ervoor dat je je sneller vol voelt en het heeft daarnaast meer voordelen voor het lichaam. Het water reinigt het lichaam en voert de afvalstoffen af.


Leave A Comment