South Beach dieet

dieetproshake  

DieetPro

  • Slechts 79 kcal per shake
  • Geen toegevoegde suikers
  • 18 gram speciaal type eiwit
  • Verkrijgbaar in 4 heerlijke smaken

Dieetpro
Bekijk de shakes

Het South Beach dieet is één van de laatste toevoegingen aan het assortiment van diëten. Het is vooral populair in Amerika. Het dieet is vernoemd naar het beroemde South Beach strand in Miami. Een gezonder lichaam is het doel van het dieet. Veel mensen denken dat het dieet bedoeld is om af te vallen of gewicht te verliezen maar dat is niet zo. Het South Beach dieet leert personen om de juiste koolhydraten te eten en de goede vetten die onmisbaar zijn in een goed voedingspatroon. Deze voedingsstoffen kunnen wel helpen om op een verantwoorde manier af te vallen.

Voordelen van het South Beach dieet

Het resultaat van het South Beach dieet is dat de personen die er gebruik maken gewicht gaan verliezen, zich beter gaan voelen en merken dat de cholesterol waarden lager zullen zijn. Door het dieet toe te passen wordt ook het risico op een hartaanval of diabetes verkleind. Door de belichting van het juiste voedsel wordt ook het hongergevoel weggenomen.

Het South Beach dieet is ontwikkeld door dr. Arthur Agatson. Deze dokter was op zoek naar een dieet dat de cholesterolwaarden en insuline niveaus van patiënten met hartkwalen verbeterde. Het dieet is niet een crashdieet waar je snel van afvalt maar ook weer snel kilo’s aankomt. Het South Beach dieet zorgt ervoor dat je gezonder eet, de juiste koolhydraten en vetten binnenkrijgt. Het wordt onder kenners dan ook wel het verbeterde Atkins dieet genoemd.