Detox dieet

dieetproshake  

DieetPro

  • Slechts 79 kcal per shake
  • Geen toegevoegde suikers
  • 18 gram speciaal type eiwit
  • Verkrijgbaar in 4 heerlijke smaken

Dieetpro
Bekijk de shakes

Het detox dieet is gericht op het reinigen van het lichaam. Het lichaam is verontreinigd geraakt door de chemicaliën die we binnenkrijgen door voeding. Deze chemicaliën verstoren allerlei processen in het lichaam, waaronder de stofwisseling. Dit is echter nog niet wetenschappelijk erkend. Er wordt gezegd dat de vetvoorraad niet meer goed verbrand kan worden door de chemicaliën. Door heel weinig te eten en alleen vezelrijke producten zou het lichaam gereinigd worden van deze chemicaliën. Bij het detox dieet wordt het lichaam ontgift door middel van het eten van fruit en groenten.

Bij het detox dieet wordt er geprobeerd om het ‘natuurlijke mechanisme’ terug te krijgen waarbij het lichaam het evenwicht probeert te bewaren door op het goede gewicht te blijven. Het dieet draait niet alleen om het verminderen van de calorieën maar ook om het eten van bepaalde soorten voeding. Het dieet kan op verschillende manieren gedaan worden met verschillende producten die wel gegeten mogen worden.

Over de lange termijn kan een detox dieet ervoor zorgen dat de persoon te weinig vitamines en mineralen binnenkrijgt. Het is belangrijk dat je deze vitamines en mineralen wel binnenkrijgt. Dit kan onder andere uit een supplement.