De beste oefening vinden om calorieën te verbranden

De beste oefening vinden om calorieën te verbranden

  • 06 jul 0
Dieetpro
  

DieetPro

  • Slechts 79 kcal per shake
  • Geen toegevoegde suikers
  • 18 gram speciaal type eiwit
  • Verkrijgbaar in 4 heerlijke smaken

Bekijk de shakes

Voor veel mensen is het moeilijk om een keuze te maken uit de oefeningen die beschikbaar zijn. Al er dan al een keuze gemaakt wordt voor een oefening of sport dan moet er nog tijd voor vrijgemaakt worden. Veel mensen komen al de tijd tekort om even rustig een uurtje tv te kunnen kijken. Hoe moet ik dan tijd vrijmaken voor sporten? Dat is een vraag die dan gesteld wordt. Het komt er simpelweg op neer dat je er maar tijd voor moet vrijmaken. Als je dit niet doet dan kun je niet afvallen met sporten en al zeker niet de kilo’s eraf houden als je eenmaal afgevallen bent.

Welke oefening kiezen?
Bedenk je goed dat je niet direct urenlang in de sportschool rond hoeft te hangen. Als je er de tijd voor hebt en je kunt het aan dan mag het natuurlijk wel. Je verbruikt dan immers wel veel calorieën. Toch is het voor veel mensen makkelijker om met lichte oefeningen te beginnen. Dit kan bijvoorbeeld een wandeling met de hond zijn of touwtjespringen op een rustig tempo. Je kunt ook een rondje door de stad fietsen. Elke vorm van lichaamsbeweging is goed als je wilt afvallen. Probeer minimaal drie keer per week een vorm van lichaamsbeweging te doen.

Hoe te beginnen?
Een goede start met meer lichaamsbeweging kun je maken op verschillende manieren. Je kunt een uur eerder uit bed gaan en iedere ochtend een wandeling maken van een uur. Het voordeel hiervan is dat je een uur eerder je metabolisme laat versnellen met het ontbijt. Door de wandeling verbrand je ook een groot aantal calorieën. Zo begin je de dag met een calorietekort. Dit is precies wat je probeert te bereiken tijdens het afvallen. Voor een dagelijks tekort van 500 calorieën moet je dagelijks lichaamsbeweging hebben. Om dit tekort te bereiken kun je bijvoorbeeld iedere dag drie kwartier hardlopen.


Leave A Comment