Calorie inname tijdens afvallen

Calorie inname tijdens afvallen

  • 06 jul 0
Dieetpro
  

DieetPro

  • Slechts 79 kcal per shake
  • Geen toegevoegde suikers
  • 18 gram speciaal type eiwit
  • Verkrijgbaar in 4 heerlijke smaken

Bekijk de shakes

Als je wilt afvallen dan is het belangrijk dat je de goede voeding binnenkrijgt. Als je wilt afvallen dan is het eetpatroon aanpassen een goede start. In plaats van ongezond eten is het tijd dat er gekozen wordt voor goede voeding. Samen met lichaamsbeweging is goede voeding onmisbaar als je wilt afvallen. Je kunt zonder lichaamsbeweging afvallen door alleen je eten aan te passen. Het is dan wel belangrijk dat je alleen maar goede voeding binnenkrijgt en geen slechte producten. Slechte producten zijn de producten met veel calorieën en veel slechte vetten. Voorbeelden van dit soort producten zijn cake en taart. Goede producten bevatten veel eiwitten, goede vetten en niet veel koolhydraten. Over het algemeen zijn de meeste natuurlijke producten goed voor het lichaam.

Dagelijke inname van calorieën
Bereken ten eerste hoeveel calorieën je per dag binnen mag krijgen. Dit kun je berekenen op meerdere websites. Als je weet hoeveel je mag eten zonder aan te komen of af te vallen dan kun je dit gebruiken om te bepalen hoeveel je minder gaat eten. Als je huidige eetpatroon ervoor zorgt dat je niet aankomt maar ook niet afvalt dan kun je het aantal calorieën gebruiken dat je op dit moment eet.

Over het algemeen is het de regel dat je dagelijks 500 calorieën onder je onderhoud gaat eten tijdens het afvallen. Dit betekent dat er wekelijks een tekort is van 3500 calorieën. Dit staat gelijk aan een halve kilo lichaamsgewicht afvallen per week. Je kunt 500 calorieën per dag minderen door minder te eten of door meer te sporten. De meeste mensen kiezen ervoor om minder te eten.

Voorbeeld
Je bent een man van 28 jaar die 2800 calorieën per dag eet. Met dit aantal calorieën kom je niet aan maar val je ook niet af. Je begint met afvallen door 250 calorieën per dag te verbruiken met sport en je vermindert daarnaast het eten met 250 calorieën per dag. Je krijgt hierdoor wekelijks een tekort van 3500 calorieën wat gelijk staat aan het verlies van een halve kilo vet.

Onderwerpen:

Leave A Comment