Afslankpillen voor het afvallen werken niet

Afslankpillen voor het afvallen werken niet

  • 21 jan 0
Dieetpro
  

DieetPro

  • Slechts 79 kcal per shake
  • Geen toegevoegde suikers
  • 18 gram speciaal type eiwit
  • Verkrijgbaar in 4 heerlijke smaken

Bekijk de shakes

De industrie van de afslankpillen willen je graag laten geloven dat de pillen echt werken. Veel van deze pillen werken echter niet omdat nooit is aangetoond dat ze degelijk vetverlies kunnen veroorzaken. Hiernaast kunnen sommige van deze pillen zelfs slecht voor de gezondheid zijn.

Bijwerkingen van de pillen
Afslankpillen kunnen ervoor zorgen dat het metabolisme verhoogd wordt. De bijwerkingen kunnen echter heftig zijn omdat het een chemische reactie is op een onnatuurlijk product. Zo kun je bijvoorbeeld last krijgen van overmatig zweten, een verhoogde hartslag en trillen. Je kunt begrijpen dat dit niet goed voor je is. Op de verpakking of in de bijsluiter kun je lezen welke bijwerkingen kunnen optreden. Als deze te erg worden stop er dan direct mee.

Bepaalde afslankpillen zijn eigenlijk diuretica. Deze zorgen ervoor dat je vocht verliest. Je moet er vaak door plassen. Doordat het lichaam voor een groot gedeelte uit water bestaat verlies je met name water door deze afslankpillen. Er blijft dan simpelweg minder water over in het lichaam. Diuretica zijn niet goed voor het lichaam als ze voor een lange tijd gebruikt worden. Het lichaam heeft het vocht namelijk nodig.


Leave A Comment