5 tips voor een dieet volgen

5 tips voor een dieet volgen

  • 22 jan 0
Dieetpro
  

DieetPro

  • Slechts 79 kcal per shake
  • Geen toegevoegde suikers
  • 18 gram speciaal type eiwit
  • Verkrijgbaar in 4 heerlijke smaken

Bekijk de shakes

Voeg eiwitten toe aan elke maaltijd

Een dieet met een hoge eiwit inname kan het totaal aan eten op een dag verlagen. Eiwitten stillen de honger beter dan koolhydraten en vet. Door de eiwitten krijg je sneller het gevoel dat je vol zit. Voedingsmiddelen met veel eiwitten zijn bijvoorbeeld eieren, magere kwark, kipfilet of vis. Eiwitten zorgen er ook voor dat het lichaam meer verbrand omdat ze meer tijd vereisen om verwerkt te worden door het lichaam. Je kunt er ook voor kiezen om shakes te drinken met veel eiwitten.

Zorg voor beweging

Als je je lichamelijke beweging verhoogd dan werkt dit door op het metabolisme. Er zijn meerdere voordelen. Zo heb je meer energie, slaap je veel beter en je ziet er beter uit. Je kunt gaan hardlopen of wandelen in de frisse lucht maar je kunt ook naar de sportschool gaan.

Je maag vullen met gezond eten

Er zijn meerdere manieren om toch veel te eten maar weinig calorieën naar binnen te krijgen. Dat is door middel van groenten zoals sla. Je kunt er bijna zoveel van eten als je wilt want per 100 gram sla zitten er maar iets van 15 calorieën in. Hetzelfde geldt voor komkommers welke ook maar 16 calorieën hebben per 100 gram.

Honger jezelf niet uit

Het is belangrijk om veel te eten terwijl je weinig calorieën binnen krijgt maar je kunt niet alleen op groenten leven. Om te zorgen dat je lichaam sterk en vitaal blijft moet je ook andere voedingsmiddelen tot je nemen zoals mager vlees en vis. Mager vlees is bijvoorbeeld kip. Er zijn duizenden recepten te vinden met kip of vis dus je zult niet snel uitgekeken zijn op het eten.

Kies voor lightproducten

Denk niet dat je met lightproducten alleen het verschil maakt waarmee je kilo’s gaat afvallen. Lightproducten kunnen het afvallen makkelijker voor je maken. Meestal hebben de lightproducten helemaal geen calorieën maar bevatten ze zoetstoffen. Hierdoor zijn bijvoorbeeld light versies van limonade een goede start. Met deze light limonade kom je niets aan en krijg je minder calorieën binnen. Let er wel op dat niet alle light producten geen calorieën bevatten. Het is ook mogelijk dat de light producten wel calorieën bevatten maar dan minder dan de normale versie.

Onderwerpen:

Leave A Comment